Uw mandje is momenteel leeg.

Klanten login

iDEAL     paypal_logo

Coldplay - Mylo Xyloto - LP
Bekijk grote afbeelding

Coldplay - Mylo Xyloto - LP

Prijs: €21.90

5099908755315 - New & Sealed (M/M) - LP on HQ vinyl (EU) - Includes a 12″ × 36″ poster

Side A:
A1. Mylo Xyloto
A2. Hurts Like Heaven
A3. Paradise
A4. Charlie Brown
A5. Us Against The World
A6. M.M.I.X
A7. Every Teardrop Is A Waterfall
Side B:
B1. Major Minus
B2. U.F.O.
B3. Princess Of China
B4. Up In Flames
B5. A Hopeful Transmission
B6. Don't Let It Break Your Heart
B7. Up With The Birds