Alle titels op onze webwinkel zijn uit voorraad leverbaar !!
Levertijd 1 tot 2 werkdagen !!
Zie onze 99,8 % positieve feedback op : Discogs

!! WIJ ZIJN GESLOTEN T/M 6 OKTOBER !! BESTELLINGEN KUNNEN GEPLAATS WORDEN, MAAR DEZE WORDEN VERZONDEN OP 9 OKTOBER !!

iDEAL Klein
iDEAL:


Betaling met iDEAL is de makkelijkste en snelste manier om te betalen. Na het plaatsen van een order wordt automatisch een verbinding met iDEAL gemaakt om de betaling af te ronden. Orders die betaald worden met iDEAL worden over het algemeen dezelfde dag nog verzonden.
 
Electronische overschrijving ( Internet bankieren ) :

U kunt na de bestelling het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN rekeningnummer "NL22 RABO 0132 4551 96"  t.n.v. 7inchsingles.nl te Gaanderen. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden (met daarachter eventueel uw naam). Op deze manier kunnen wij uw bestelling het snelst afhandelen. Normaal gesproken wordt uw betaling nog dezelfde dag op onze rekening bijgeschreven, en kan uw bestelling snel verzonden worden.
 

Overschrijvingsformulier :

Uiteraard kunt u het verschuldigde bedrag ook via een overschrijvingsformulier overschrijven op IBAN rekeningnummer "NL22 RABO 0132 4551 96" t.n.v. 7inchsingles.nl te Gaanderen. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden (met daarachter eventueel uw naam). Op deze manier kunnen wij uw bestelling het snelst afhandelen.

 

Buitenland :

Vanuit België ( en andere Euro-landen ) kunt u zonder extra bankkosten geld overboeken op de Nederlandse bankrekening van 7inchsingles.nl

U heeft hier de volgende extra gegevens voor nodig:

naam : 7inchsingles.nl
plaats : Gaanderen
bank : Rabobank
IBAN code : NL22 RABO 0132 4551 96
SWIFT ( BIC ) code : RABONL2U