Alle titels op onze webwinkel zijn uit voorraad leverbaar !

 Voor 12:00 uur besteld : de volgende dag in huis !

Trent Reznor & Atticus Ross - Gone Girl OST - 2LP


0888750295316 - New & Sealed (M/M) - 2 LP (USA) - Comes with digital download card
Verkoopprijs: 32,90 €
Standaard prijs:

0888750295316 - New & Sealed (M/M) - 2 LP (USA) - Comes with digital download card

Side A:

A1. What Have We Done To Each Other?
A2. Sugar Storm
A3. Empty Places
A4. With Suspicion
A5. Just Like You
A6. Appearances
A7. Clue One

Side B:
B1. Clue Two
B2. Background Noise
B3. Procedual
B4. Something Disposable
B5. Like Home

Side C:
C1. Empty Places (Reprise)
C2. The Way He Looks At Me
C3. Technically, Missing
C4. Secrets
C5. Perpetual
C6. Strange Activities

Side D:
D1. Still Gone
D2. A Reflection
D3. Consummation
D4. Sugar Storm (Reprise)
D5. What Will We Do?
D6. At Risk