Alle titels op onze webwinkel zijn uit voorraad leverbaar !

 Op werkdagen voor 12 uur besteld, de volgende werkdag in huis !

Nirvana - MTV Unplugged In New York - LP


0720642472712 - New & Sealed ( M/M ) - LP (180 gram) + MP3 (EU) - Back To Black Release
Verkoopprijs: 18,90 €
Standaard prijs:


0720642472712 - New & Sealed ( M/M ) - LP (180 gram) + MP3 (EU) - Back To Black Release

Side A:
A1. About A Girl
A2. Come As You Are
A3. Jesus Doeesn't Want Me For A Sunbeam
A4. The Man Who Sold The World
A5. Pennyroyal Tea
A6. Dumb
A7. Polly

Side B:
B1. On A Plain
B2. Something In The Way
B3. Plateau
B4. Oh Me
B5. Lake Of Fire
B6. All Apologies
B7. Where Did You Sleep Last Night