Alle titels op onze webwinkel zijn uit voorraad leverbaar !

 Op werkdagen voor 12 uur besteld, de volgende werkdag in huis !

Gentleman - MTV Unplugged - 4LP


0602547045195 - New & Sealed (M/M) - 4 LP (EU)
Verkoopprijs: 39,90 €
Standaard prijs:

0602547045195 - New & Sealed (M/M) - 4 LP (EU)

Side A:

A1. Intro
A2. Superior
A3. Changes
A4. The Journey
A5. Road Of Life

Side B:
B1. Intoxication
B2. Different Places
B3. Send A Prayer
B4. It No Pretty

Side C:
C1. Tranquility
C2. To The Top
C3. Warn Dem
C4. New Day Dawn

Side D:
D1. Runaway
D2. In My Arms
D3. You Remember

Side E:
E1. Heart Of Rub-A-Dub
E2. Rainy Days
E3. Dem Gone

Side F:
F1. Memories
F2. Interlude
F3. Homesick

Side G:
G1. No Solidarity
G2. Big City Life
G3. Walk Away

Side H:
H1. Leave Us Alone
H2. Another Melody
H3. Redemption Song